Design 1

Hundeuld.dk     

Uld kunstner og designer Bente  Vinding

Engang imellem skal man jo prøve noget nyt.. ...  denne gang fik jeg lyst til at lave en skål fordi jeg havde noget elg pels der bare skreg på at blive brugt, jeg har forsøgt at spinde elg fiberne, efter at have blød gjort dem i varmt vand, det gik også fint med at få dem ind imens de var våde, men ak et pindsvin der kom ud af det, da de var tøre, så i ovnen med det forsøg, men der var mere elg pels tilbage og det skulle bruges, så se her hvordan det gik til ..


Trøjen der ville være en bluse


Jeg forsøger at designe en trøje til en god ven, men trøjen ville være en bluse...

Der laves skitser - spindes -tvindes vaskes og strikkes


Hvad gik der galt ?


Jeg havde ikke taget mig i agt for garnet spinding, dette her garn kan ikke bære en lynlås, lynlåsen tvang garnet = trøjen ud af facon,  derfor blev trøjen til en bluse.

Alle gode gange 3....blev den strikket om.
Bombegarnet


har jeg længe gået og tænkt over og gerne ville have lavet, ja tiden den går men pludselig en dag så skulle det bare laves, det er lavet over en specile tvinding hvor ved farver fanges af den anden hunde og får uld.


Jeg viste det nok ikke ville blive så let at strikke af, og ja der fik jeg ret, men stædighed er en god ting at have, så jeg fik designet denne cape af det, den har facon så den bliver på skulderen altså ikke noget med at glide hverken til den ene eller den anden side eller ned og bagud, den bliver hvor den er, så det giver en utrolig frihed i at have den på imens man arbejder kører bil osv.


Model BENTE


Jeg sad og legede, med at spinde garn, som harmonerede , det er ret svært at spinde, måtte også trevle trøjen op 4 gange, inden forsiderne passede  sammen, pga. det skæve look.


En stor udfordring med jeg elsker at "lege" med mine garner


Design igennem tiden